DeFi’nin Yeni Kriptosu: Cardano ve XRP’yi Aşma Potansiyeli Var Mı?

6:49 AM Technology
DeFi’nin Yeni Kriptosu: Cardano ve XRP’yi Aşma Potansiyeli Var Mı?

DeFi’nin Yeni Kriptosu: Cardano ve XRP’yi Aşma Potansiyeli Var Mı?

Mevcut piyasaya ilişkin içgörülere bakıldığında, Cardano (ADA) Petrobras ;

Mevcut piyasaya ilişkin içgörülere bakıldığında, Cardano (ADA) Petrobras ile bir ortaklık kurdu ve Ripple (XRP) balinası 28 milyon XRP tokenini Bitstamp’a kaydırdı. Borroe Finance ($ROE) iddialara göre satış öncesi başarısıyla yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ederken, $ROE’yi yeni DeFi kripto para birimi olarak değerlendiriliyor.   

Türk kripto para borsalarını ve fiyatları tek bir yerden takip et: 21milyon.com

Cardano Vakfı Petrobras ile Eğitim İttifakı Kurdu 

Cardano Vakfı, blockchain eğitim programının 30 Aralık 2023 tarihinde ilk kez Petrobras’ın kullanımına sunulacağını duyurdu. Cardano’nun ortaklığının temel amacı, blockchain teknolojilerinin anlaşılmasını ve benimsenmesini genişletmektir. 

Cardano’nun önde gelen blok zinciri eğitimindeki olumlu hareketiyle, piyasa meraklıları ADA’nın fiyat hareketi konusunda oldukça olumlu. ADA, Cardano’nun duyurusundan önce 0,59 dolardan işlem görüyordu. 2 Ocak’ta ADA, duyurudan bu yana %5,08’lik mütevazı bir artış kaydetti ve 0,62 dolardan işlem gördü.  

Bununla birlikte, ADA’nın fiyatı kendisini geniş bir ticaret kanalının sınırları içinde buluyor. Cardano’nun teknik göstergesi, RSI 55 civarında seyrettiği için ADA’nın yatay işlem gördüğünü ve nötr bir duruş sergilediğini gösteriyor. 

 

Yine de, ADA’nın kısa vadeli fiyat eğilimleri hala iyimser. Cardano’nun günlük grafiğine bakıldığında, ADA’nın yükselen üçgen formasyonunda olduğu görülüyor ve bu da potansiyel bir yükseliş trendine işaret ediyor. Cardano’nun tahmini konusunda uzmanlar, ADA’nın Ocak 2024’te 0,60 ila 0,85 dolar arasında konsolide olabileceğini söylüyor. 

Borroe Finance Yeni DeFi Coin’i 

Yeni DeFi projelerinden biri olan Borroe Finance, piyasada ilgi çekiyor olabilir. Web3 alanında yeni bir proje olan Borroe Finance iddialara göre engelleri yıkmayı ve ROE token ile yatırımcıların portföylerini çeşitlendirmesini sağlamayı amaçlıyor.  

Borroe Finance, iddialara göre yapay zeka destekli bir finansman pazarı olarak öncülük ediyor. Değer önerisi, bu yenilikçi projeyi diğer DeFi projelerinden ayırıyor olabilir. Yapay zeka ve blok zinciri teknolojisini bir şekilde harmanladığı için Borroe Finance, DeFi’ye açılan bir kapı olarak nitelendiriliyor. 

Açıklamalara göre Borroe Finance, içerik oluşturucuların ve Web3 katılımcılarının gelecekteki kazançlarını NFT’lere dönüştürerek ve bunları piyasada indirimli fiyatlarla satarak hızlı bir şekilde nakit üretmelerine yardımcı olur. Ayrıca, $ROE, otomatik geri ödeme sistemi ile daha da kolaylaştırılan yapay zeka risk değerlendirmesi ve verimli ödeme çözümleri içerir. 

Ön satış devam ederken, Borroe Finance 0,0175 $ fiyatla 3. Aşamada yer alıyor. Bu mevcut $ROE fiyatı, ekibin açıklamasına göre yaklaşan Aşama 4’te 0,0190 dolara yükselecek. Borroe Finance, 2.3 milyon $ROE token satarak şimdiden 203 milyon $ gibi bir rakam elde etti. 

Balina Milyonlarca XRP’yi Bitstamp’a Aktarıyor 

Yeni yıla 1 Ocak’ta başlamak üzere, anonim bir balina, açıklanmayan bir cüzdandan Bitstamp’a yaklaşık 17,26 milyon $ değerinde 27,7 milyon XRP tokenı göndererek şaşırtıcı bir hamle yaptı. Whale Alert bu devasa işlemi işaretledi.  

Piyasa katılımcılarının Ripple’a yönelik duygularının ortasında, XRP ezici bir çoğunlukla düşüş eğiliminde. Bununla birlikte, XRP geçtiğimiz ay %1,39’luk hafif bir artış kaydetti. 1 Ocak itibariyle XRP 0,63$ civarında işlem görüyordu. XRP’nin teknik analizine göre, XRP’nin fiyatı düşüş eğilimli bir konsolidasyon ve ardından potansiyel bir fiyat artışına neden olabilecek bir kırılma gösterdi.  

Dahası, Süper Lepistes Göstergesi de düşüş konsolidasyonu aşamasından sonra XRP için önemli bir ralliye işaret ediyor. Analistler, XRP’nin üst trend çizgisinin üzerine çıkmanın eşiğinde olduğunu söylüyor. Bu nedenle, XRP’nin yakın bir dalgalanma potansiyeline sahip olduğunu öngörüyorlar. 

Yine de yatırımcılar, yatırım yapmak için en iyi kripto para biriminin ne olduğunu bilmek istiyor ve $ROE ilgilerini çekiyor olabilir.